ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ !

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά, δημοτική Σύμβουλος απευθυνόμενη στον τότε Πρόεδρο του Δ.Σ. των Λουτρών είπε ''...δεν πάει πιο κάτω, την πάτωσες την επιχείρηση....''. Και πράγματι τα Λουτρά ΠΑΤΩΣΑΝ.


Ενδεχομένως για τις υπηρεσίες του - ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπήρξε επιτυχημένος - αναβαθμίστηκε (!) σε Αντιδήμαρχο της Τοπικής Ενότητας Λαγκαδά και Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. (Ενδιαφερθήκαμε να πληροφορηθούμε το αντικείμενο της Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κανείς δεν μας απάντησε.) με μηνιαία αντιμίσθια ποσού 1.965,82 ευρώ όταν οι άλλοι τέσσερις Αντιδήμαρχοι λαμβάνουν μηνιαία αντιμίσθια ποσού 1.268,00 ευρώ (5.075,53 δια 4) ο καθένας δηλαδή 697 ευρώ λιγότερα από τον συνάδελφό τους ! Καθεύδουν όρθιοι ή αισθάνονται αδικημένοι;;;
Το γεγονός ότι από την Ειδική Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου εκδόθηκαν, την ίδια μέρα (28-12-2017) δύο εντάλματα αποδεικνύει ότι δεν έγινε κάποιο λάθος, αν ήταν ο μισθός του του χρυσοκάνθαρου (;) Αντιδημάρχου όμοιος με των άλλων συναδέρφων του θα συμπεριλαμβανόταν στο χρηματικό ένταλμα πληρωμής (ΧΕΠ) των άλλων Αντιδημάρχων. 
Και τα δύο ΧΕΠ υπογράφονται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά.
Έχει να πέσει κλάμα , φανταζόμαστε, όταν του ζητηθεί να επιστρέψει τα ''λεφτουδάκια''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΕΠ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.