ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σκέψου.....



Η συνταγή της...... επιτυχίας!!!!

Η πολιτική κάθε παράταξης ή συνδυασμού, είτε σε τοπικό επίπεδο είτε ευρύτερα, προϋποθέτει ένα είδος ''συνταγής'' για να ''πετύχει'', είτε αυτό σημαίνει '' είμαι ο νικητής των εκλογών''' είτε ''αφού κέρδισα, διοικώ αποτελεσματικά''.
Βασικό υλικό για τη ''ζύμη'' του εκάστοτε συνδυασμού αποτελεί η συνεργασία των μελών του μεταξύ τους, αλλά και με τους δημότες. Η καλή συνεργασία εξαρτάται από όλα τα μέλη, πόσο μάλλον από τον αρχηγό της ομάδας. Όταν υπάρχει επίσης σεμνότητα, εντιμότητα, εργατικότητα, διαφάνεια και αυτοκριτική, η ''συνταγή'' βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι διακρίσεις προς κάθε διαφορετική άποψη ή κοινωνική ομάδα φυσικά και δεν έχουν χώρο σε ένα τέτοιο κλίμα, εφόσον κυρίαρχη θέση κατέχει ο διάλογος. Και στο επίμαχο θέμα, το οικονομικό, στόχος είναι η εξοικονόμηση πόρων και η αξιοποίηση κάθε πηγής εσόδων.
Προχωρώντας τη ''συνταγή' και για να εκτελεστεί κατά γράμμα, η εκάστοτε διοίκηση δεν είναι δυνατόν να παραβλέψει το απαραίτητο ''υλικό'' , την ανθρωπιά. Την προσφορά στον συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη, καθώς επίσης την αγάπη για τον τόπο, την πίστη στις δυνάμεις του και κυρίως τη νέα γενιά που είναι σήμα κατατεθέν της αλλαγής και της δημιουργικότητας. 
Κάτι τέτοιο ''μαγειρεύεται'' εδώ και μήνες, λένε πολλοί, στο δήμο μας. Βρέθηκε ο ειδικός, ο έμπειρος, ο κατάλληλος. Βρέθηκε, ακούγεται, ο σύμβουλος, ο φίλος, ο καθοδηγητής, ο μέντορας που κρατάει τη ''συνταγή'' της επιτυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.