ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΔΕΞΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ


  Την ώρα που ο τόπος αντιμετωπίζει την λαίλαπα αδέξιων Δημοτικών Διοικήσεων, δεν υπάρχουν περιθώρια για οτιδήποτε πέραν από τη στράτευση σε μια πολιτική που θα αποτρέψει τα χειρότερα, θα απαλλάξει τον τόπο από κακές διοικήσεις, θα δώσει στον κόσμο το νέο όραμα και θα φέρει ικανά πρόσωπα στους δημοτικούς σχηματισμούς, για να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα με ιδεολογική συνέπεια και καθαρότητα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις. Σε αυτή την προοπτική πρέπει να διαθέσουμε τις δυνάμεις μας.
  Στις τοπικές εκλογές το βάρος και ορθώς, δίνεται στα πρόσωπα των υποψηφίων, καθώς ο κόσμος εμφανίζεται μπουχτισμένος από τις γενικότητες, τις κοινοτυπίες και τις εξωπραγματικές εξαγγελίες που περιλαμβάνονται, χρόνια τώρα, στα δημοτικά προγράμματα των υποψηφίων, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων εμφανίζονται ως μικρό-μεγάλοι κυβερνήτες.

  Ατυχώς πολλοί Δήμαρχοι βρίσκονται σε χειρότερη θέση από τότε που ανέλαβαν την διοίκηση των Δήμων, καθώς αμφισβητούνται πλέον ευθέως τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές τους να οδηγήσουν εκ νέου τους σχηματισμούς τους στην εξουσία. Δυστυχώς, στις περισσότερες των περιπτώσεων, Δήμαρχοι ξέχασαν ότι ο βασικός μοχλός των Δήμων είναι ο έλεγχος του μικρό-περιβάλλοντος και η ποιότητα ζωής.

  Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις Δήμαρχοι, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά (εκλογικά) οφέλη, ανέχθηκαν την διαπλοκή. Η ανοχή της διαπλοκής είναι διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.