ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τον... κατατρόπωσε στον Λαγκαδά!

Σε... παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η σημερινή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική κατηγορία, ανάμεσα στην ΑΠΕ Λαγκαδά και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 6-0 και πλέον να κρατάνε στα χέρια τους, την υπόθεση άνοδος!

Με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και το πρώτο εικοσάλεπτο να είναι ισορροπημένο, στη συνέχεια η ΑΠΕΛ έγινε ο κυρίαρχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς κατάφερε να εκμεταλλευθεί στο έπακρο το λανθασμένο παιχνίδι του Κεραυνού, που έπαιζε ψηλά μέσα στο γήπεδο, προήγαγε σε "επιστήμη" τις κάθετες μπαλιές και σε συνδυασμό με τους γρήγορους και ταχύτατους ακραίους ποδοσφαιριστές, έκανε... πάρτι στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, στο 26' ο Ξανθόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Φυσικά, μία φάση στο 41ο λεπτό ήταν αρκετή για να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, όταν ο Μαλαμής ανέτρεψε μέσα στην περιοχή το Βεϊδαμενίδη ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με το διαιτητή να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα και να δείχνει το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σακαλής, κάνοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
 
Η αριθμητική υπεροχή της ΑΠΕΛ σ' όλο το δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιζε, είχαν ως αποτέλεσμα η νίκη της να εξελιχθεί σε... θρίαμβο, καθώς μέσα σε ένα μισάωρο πέτυχε ακόμη τέσσερα γκολ. Στο 56' ο Βεϊδαμενίδης εκτέλεσε τον Παντοσίτη ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0, τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ξανθόπουλου να σκοράρει, ενώ στο 69' ο Ραφαελίδης συνέχισε τον "οργασμό" των γκολ για τους γηπεδούχους. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Πετρίδης, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα μπήκε ως αλλαγή στη θέση
 
Σκόρερ: 26’ Ξανθόπουλος, 41’ Σακαλής (πεν.), 56’ Βεϊδαμενίδης, 59’ Ξανθόπουλος, 69’ Ραφαελίδης, 80’ Πετρίδης
 
Διαιτησία: Τζήλος (Αναστασίου, Καραμπουλας)(Λάρισας).
 
Οι συνθέσεις
 
ΑΠΕΛ: Πέτκαρης, Καρατζιάς, Ραφαελίδης (69' Πετρίδης), Λαβιδάς (60' Σταμπουλής), Αθανασίου, Παπαναστασίου, Καπετανόπολος, Ξανθόπουλος (60' Αθανασιάδης), Σακαλής, Καρασταύρου, Βεϊδαμενίδης.
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μαλαμής, Κανακάρης (61' Πολύζος), Δοκλοδήμος, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Μαραμπαΐδης (41' Παντοσίτης), Μπαλασάς, Τσίλης, Γεροθανάσης (57' Ρεσούλι), Κατιανός, Λεσάι.
 
ΠΗΓΗ: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.