ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ίδρυση Ειδικού Σχολείου στο Λοφίσκο

 
Με σχετική αναφορά του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή των Ελλήνων, το αίτημα του Δήμου Λαγκαδά κοινοποιήθηκε άμεσα στο Υπουργείο Παιδείας για την τελική του έγκριση.


Ο Δήμος Λαγκαδά προχωρά για πρώτη φορά στην ίδρυση και λειτουργία ειδικού σχολείου πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Τοπική Κοινότητα Λοφίσκου.

Πρόταση της Διοίκησης ήταν η λειτουργία της ειδικής σχολικής μονάδας σε υφιστάμενο κτίριο Δημοτικού Σχολείου στο Λοφίσκο. Ο κ. Φάμελλος κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων αναφορά την επιστολή του Δήμου Λαγκαδά με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του φακέλου για την κοινοποίησή τους στον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ζητώντας την άμεση έγκριση του αιτήματος.

Όπως επισημαίνεται και στην σχετική αναφορά του Βουλευτή, ο Δήμος Λαγκαδά έχει ήδη δεσμευτεί για την ενίσχυση και στήριξη οργάνωσης του ειδικού σχολείου, αναλαμβάνοντας το κόστος των απαραίτητων εργασιών διαμόρφωσης τόσο του εξωτερικού χώρου όσο και του εσωτερικού του κτιρίου, ώστε να καλύπτει τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των σπουδαστών.

ΠΗΓΗ: lagadas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.