ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μέσα στο Μάιο προκηρύσσονται 20.000 θέσεις σε Υπουργεία και Περιφέρειες

Μέσα στο Μάιο αναμένεται να προκηρυχθεί το δεύτερο σκέλος του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 20.000 θέσεων εργασίας σε περιφέρειες, υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς.

Πρώτα θα κληθούν να καλύψουν τις 720 θέσεις φύλαξης στο υπουργείο Πολιτισμού, ενώ στις προσλήψεις θα διεκδικήσουν θέσεις και τα Υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της εφημερίδας «Εθνος», το πρόγραμμα είναι συνολικού προϋπολογισμού 77 εκατομμυρίων ευρώ και απευθύνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και ειδικότητες. Αξίζει να σημειώσουμε πως, για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει μοριοδότηση για άτομα με αναπηρία.
 
Στο πρώτο σκέλος του προγράμματος το ενδιαφέρον ήταν έξι φορές μεγαλύτερο από τις θέσεις 32.433 ανέργων στους δήμους μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που είχε προκηρύξει ο ΟΑΕΔ.
 
Πιο συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ πάνω από 192.571 αιτήσεις μέχρι τη Δευτέρα (27/4) που έληγε η προθεσμία για την αίτησή τους στις προσφερόμενες θέσεις.

ΠΗΓΗ: paraskhnio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.