ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δήλωση Διαμαντή Λιάμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

19 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Διαμαντή Λιάμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Βόλβης, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη» που πλειοψήφησε την πρώτη Κυριακή, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η εντολή που έδωσαν οι πολίτες του δήμου Βόλβης είναι σαφής: Προχωράμε μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί μέσα σε ένα δύσκολο προεκλογικό αγώνα, μας τίμησαν μαζικά με την ψήφο τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι κύριος στόχος μας έπειτα και από την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η ενότητα του δήμου Βόλβης. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα υπάρξουν διαχωρισμοί κανενός είδους, δεν θα υπάρξουν δημότες και οικισμοί δυο ταχυτήτων. Πρόκειται να κινηθούμε ενωμένοι, όλοι μαζί, ώστε να μετατρέψουμε τον δήμο Βόλβης σε πρωταγωνιστή, όπως του αρμόζει.

Απευθύνομαι σε όσους δεν μας ψήφισαν και τους καλώ, τώρα που έχουν απαλλαχθεί από το μέλημα της υποστήριξης συγγενών και φίλων να βάλουν ως κριτήριο τους την πρόοδο του τόπου μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία τη δεύτερη Κυριακή θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη αλλά και την τεράστια ευθύνη να εργαστούμε ακόμα πιο αφοσιωμένα στον στόχο μας να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή σε όλους τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.