ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σήμερα η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Σε ανοικτή εκδήλωση, σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου στις 20.00 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου που ηγείται.

Χθες ο δήμαρχος Βόλβης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας, άρχισε επίσημα την προεκλογική του περιοδεία από τη Μικρή Βόλβη, τον οικισμό που φέρει το όνομα του δήμου, συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Μικρής Βόλβης.

Επισήμανε ότι την προεκλογική περίοδο οι δημότες θα κρίνουν με βάση τα επιχειρήματα, τις προτάσεις, τις πράξεις. Και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο της συκοφαντίας, της λάσπης και της υποσχεσιολογίας, που δυστυχώς ορισμένοι έχουν ήδη υιοθετήσει.

«Όσοι νομίζουν», ανέφερε, «ότι οι κάτοικοι του δήμου Βόλβης, θα κρίνουν με βάση τα πυροτεχνήματα και τις υποσχέσεις και όχι με βάση τα προγράμματα και τα έργα, είναι γελασμένοι και στις 18 Μαΐου θα πάρουν την απάντηση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.