ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εκδηλώσεις γυναικών

Φιλική συνάντηση με τις γυναίκες του συνδυασμού «Νέος Δήμος -Νέα Αρχή» είχε χθες βράδυ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Λαγυνά, στο καφέ μπαρ «Τρανσέρα».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αναστασιάδης επεσήμανε ότι «σήμερα τιμούμε τη γυναίκα για όλον το χρόνο». «Στο πρόσωπο σας τιμούμε τη γυναίκα, τη μάνα, τη φίλη, τη σύζυγο, την κόρη, την αδερφή» πρόσθεσε ο δήμαρχος Λαγκαδά.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έλσα Κοτσώνη και Άννα Σαρίκου, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου Κατερίνα Πολίτου και οι νέες υποψήφιες, Όλγα Ράμψιου, Αναστασία Ξανθοπούλου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, Βαρβάρα Πολυχρόνη, πρόεδρος Συλλόγου Διακρατικών Πολιτιστικών Ανταλλαγών Σοχού, Ρούλα Γεωργιάδου, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοκώμου, Μαρία Γιαπουτζή, Ζαχαρούλα Καλπάκη, Ζωή Γραικού και Κυριακή Πόντη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας του δήμου Λαγκαδά Σιμέλα Πουτογλίδου, ο αντιδήμαρχος Αστέριος Σισκούδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Σταύρος Τερζάκης, ο υποψήφιος από τα Λαγυνά Απόστολος Αποστολούδης, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Ασπασίδης, φίλες και μέλη της παράταξης.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λαγκαδά παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, με την ευκαιρία του εορτασμού της «γιορτής της γυναίκας», στους οικισμούς του Αδάμ, του Ζαγκλιβερίου και του Καλαμωτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.