ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Υλοποιούνται έργα σε όλους τους οικισμούς

Στο δήμο υλοποιούνται έργα που ο συνολικός
προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Υπογράμμισε την υλοποίηση της προ-εκλογικής δέσμευσης για ισόρροπη ανάπτυξη όλου του δήμου και την προστασία του περιβάλλοντος, με την εκτέλεση έργων που ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ.


Στο πλαίσιο αυτό

- Συνδέθηκε το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης του Λαγκαδά και ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός Σταθμός του Λαγκαδά, ένα έργο που τέθηκε σε πλήρη λειτουργία παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

- Δημοπρατήθηκε το δίκτυο συλλεκτήρων αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού του Αγίου Βασιλείου

- Δημοπρατήθηκε το δίκτυο συλλεκτήρων αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού του Ζαγκλιβερίου και τις επόμενες μέρες

- Δημοπρατείται και ο βιολογικός σταθμός του Ζαγκλιβερίου

Παράλληλα, ανέφερε, ότι με πολύ μεγάλη προσπάθεια και χάρη στην έγκαι-ρη προετοιμασία και σύνταξη των φάκελων η διοίκηση του δήμου πέτυχε την ένταξη στο ΕΠ.Π.Α.Ε.Α.

-Του Βιολογικού Σταθμού του οικισμού του Σοχού.

- Του δικτύου συλλεκτήρων αποχέτευσης ακαθάρτων

και του αγωγού μεταφοράς της αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού των Λαγυνών.

- Του δικτύου συλλεκτήρων αποχέτεσης ακαθάρτων

και του αγωγού μεταφοράς της αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού της Ασύρου.

Ενώ συντάχτηκαν μελέτες και υποβλήθηκαν προτάσεις για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για - Το βιολογικό σταθμό του Λαχανά και - Το βιολογικό σταθμό της Δορκάδας.

«Για να γίνει πράξη η βιώσιμη ανάπτυξη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια στις μετακινήσεις δημοπρατήσαμε μία μεγάλη εργολαβία ασφαλτοστρώσεων και βελτίωσης του δημοτικού οδικού δικτύου συνολικού προϋπολογισμού 1,9 εκατομμυρίων ευρώ» πρόσθεσε ο κ. Αναστασιάδης.

Αναφέρθηκε στις πολιτικές που αναπτύχθηκαν για την υποστήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και σημείωσε την ίδρυση νέων κοινωνικών δομών, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Ιατρείο.

Σημείωσε ότι «χρόνιες διεκδικήσεις, όπως η παραχώρηση του στρατοπέδου «Μπαρέτη» στο δήμο έγιναν πράξη» και ήδη δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες «για την μελέτη αξιοποίησης του χώρου και της ανάδειξής του σε πνεύμονα πρασίνου και πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.