ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ημερίδα για νέους αγρότες οργανώνει ο δήμος Βόλβης

Ο δήμος Βόλβης τιμά τον Χρήστο Παναγιωτίδη που εκπροσωπεί την Ελλάδα  στο διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου Ευρωπαίου Νέου Αγρότη 2013  

Αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις Βρυξέλες, ο δημότης του δήμου Βόλβης Χρήστος Παναγιωτίδης, που αναδείχθηκε πρόσφατα «Καλύτερος Έλληνας Νέος Αγρότης 2013», εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών, θέτοντας ισχυρή υποψηφιότητα για την επιλογή του ως καλύτερου νέου ευρωπαίου αγρότη για το 2013.


 

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Χρήστο Παναγιωτίδη και τονίζει ότι ο δήμος Βόλβης θα τιμήσει έμπρακτα το παράδειγμά του. Αρχικά πρόκειται να τιμήσει τον κ. Παναγιωτίδη στο πλαίσιο ημερίδα για τους νέους αγρότες, που θα οργανώσει, στην οποία ο καλύτερος νέος αγρότης του 2013, θα μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες εμπειρίες του και σε άλλους νέους συναδέλφους του. Ακόμα, σχεδιάζει τη δημιουργία ειδικής υπηρεσίας ενίσχυσης αγροτών στο δήμο Βόλβης, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του αγροτικού πληθυσμού –και ειδικότερα των νέων αγροτών- σε όλες τις περιοχές του δήμου. Η υπηρεσία θα αναλάβει να υλοποιήσει την προσπάθεια προώθησης των αγροτικών προϊόντων από το δήμο Βόλβης τόσο στην εγχώρια όσο στη σερβική αγορά, μέσω της συνεργασίας που πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με το δήμο του Κρούσεβατς.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Βόλβης έχει σταθεί ενεργά δίπλα στους νέους αγρότες. Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Βόλβης, από τις 26 Μαρτίου 2013 έχει παραχωρήσει γραφείο εντός του δημοτικού καταστήματος στον Στίβο Θεσσαλονίκης στην Ένωση Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης.

 

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Παναγιωτίδη», αναφέρει ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, «γιατί η διάκρισή του συμβολίζει μια Ελλάδα που παλεύει για να πετύχει, χωρίς να συμβιβάζεται με τη μιζέρια, παραδομένη στην κρίση. Υποχρέωση μας είναι, πέρα από κάθε μικροπολιτική σκοπιμότητα, να αναδείξουμε το παράδειγμά του ως υπόδειγμα και να παλέψουμε για την επιτυχία τη δική του, καθώς και κάθε νέου αγρότη, που θέλει να μείνει και να δημιουργήσει στον ευλογημένο τόπο μας. Στόχος μας θα είναι ακόμα, όχι μόνο να δώσουμε όποια στήριξη μπορούμε στη νεολαία μας, αλλά και να πιέσουμε την πολιτεία να κατανοήσει ότι έχει πρώτιστο καθήκον να ενισχύσει τους νέους, που προσπαθούν να στήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιφέρεια, μέσα σε τέτοιο δυσχερές περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.