ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Βʼ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ‏

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων, η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα τιμούμε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, που με την παρουσία και τη δράση τους μας προσφέρουν διαχρονικά ασφάλεια, σταθερότητα και προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.
Με εθνική υπερηφάνεια χαιρετίζουμε το σύνολο των συμπατριωτών μας που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας και δίνουν καθημερινά αγώνα για τη διατήρηση της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας, της κοινωνικής τάξης.
Ημέρα των εισοδίων της Θεοτόκου, επίσης η σημερινή, έχει διπλή σημασία για εμάς τους Έλληνες, καθώς τιμούμε την είσοδο της Παναγίας στην εκκλησία και την αφοσίωση της ζωής της σε αυτή.
Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, μέρα όπως η σημερινή  καλό θα είναι να αποτελέσει αφορμή για στοχασμό και εις βάθος συλλογισμό, ώστε να αποκτήσει αληθινό νόημα η ρήση του «Αιέν αριστεύειν» καθώς και να καταφέρει ο ελληνισμός να βρει το δρόμο των εισοδίων στην πραγματική λύτρωση και σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.