ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Διαθεσιμότητα: Ο Κ. Μητσοτάκης «δείχνει» τον Κ. Αρβανιτόπουλο


Ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm, ότι παραμένει η εκκρεμότητα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ, επειδή ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση που θα οδηγήσει στην επιλογή συγκεκριμένων προσώπων. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το θέμα αυτό θα κλείσει σύντομα και τόνισε: «Το υπουργείο Παιδείας έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αξιολόγηση των διοικητικών υπαλλήλων«.
Είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ευθέως επισημαίνει την ευθύνη που έχει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προκειμένου να δοθεί ο κατάλογος με τους «διαθέσιμους» διοικητικούς υπαλλήλους ΑΕΙ-ΤΕΙ στην Τρόικα.
Κατά καιρούς έχει γίνει γνωστή μέσω διαρροών η ενόχληση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Μεγάρου Μαξίμου για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα.
Ως προς τους δημοτικούς αστυνομικούς που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι «στην μεγάλη πλειοψηφία τους» θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.