ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δ. Νεάπολης-Συκεών: «Σκούπα» για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκστρατεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την εξάλειψη κάθε εστίας ρύπανσης που δημιουργούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στους δρόμους και στις γειτονιές του δήμου, κάτι που πιστοποιείται από τα απολογιστικά στοιχεία.



Σύμφωνα με αυτά, μέσα στο 2012 και από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες απομακρύνθηκαν οριστικά 127 εγκαταλειμμένα οχήματα, από τα συνολικά 767 που εντοπίστηκαν στους δρόμους του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ενώ σε άλλα 532 επικολλήθηκε το ειδικό σήμα της επικείμενης απόσυρσής τους.

Όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, «καθημερινά προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δώσουμε λύση σε προβλήματα συνδεδεμένα με την καθημερινότητα των πολιτών μας προς όφελος της δημόσιας υγείας, της αισθητικής του δήμου μας, της λειτουργικότητας των δρόμων και της διευκόλυνσης στάθμευσης, απελευθερώνοντας νέες θέσεις για τους κατοίκους. Για στατιστικούς λόγους, αξίζει να αναφέρουμε ότι, συνολικά, στον πρώην δήμο Συκεών (νυν δημοτική ενότητα Συκεών), όπου τα εγκαταλειμμένα οχήματα αποτελούσαν αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας από το 2.000, απομακρύνθηκαν από τότε έως και σήμερα 962 οχήματα».

Οι δημότες που το εντοπίζουν, μπορούν να ενημερώνουν στο τηλέφωνο 2310.671100 -181 εσωτ., ώστε να διευκρινιστεί η θέση που είναι σταθμευμένο το όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.