ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ακροβατώντας ανάμεσα στον αργό και τον ακαριαίο θάνατο


Του Θεόδωρου Σαββίδη

Είμαι ένας από αυτούς που επιθυμούν να πέσει η τρικομματική κυβέρνηση για το καλό της πατρίδας μας γιατί οδηγεί τη χώρα σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.
Στο δρόμο του αργού θανάτου που πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ορατός.
Υπάρχουν όμως πολλοί που επιθυμούν να πέσει η τρικομματική κυβέρνηση όχι για το καλό της πατρίδας μας αλλά γιατί αυτό εξυπηρετεί ξένα προς τη χώρα μας συμφέροντα αφού η χώρα μας έχει μετατραπεί σε γήπεδο στο οποίο παίζουν μπάλα ξένοι παράγοντες πατώντας με τις τάπες των παπουτσιών τους πάνω στα κεφάλια του Ελληνικού λαού.

Στην παρούσα φάση προέχει η σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η χώρα μας βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να παρομοιαστεί η θέση της με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πολιορκημένο Μεσολόγγι. Η κατάρρευση της κυβέρνησης θα οδηγήσει στην απότομη οικονομική κατάρρευση με ότι αυτό συνεπάγεται για το λαό και τη χώρα. Και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα έχουμε απέναντι μας τους ισχυρούς του κόσμου και μια Τουρκία που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δεινή μας θέση.
Εάν αυτή τη χρονική στιγμή αναλάβουν την ηγεσία της πατρίδας μας άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε πατρίδες, άνθρωποι παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι Θα οδηγηθούμε σε άτακτη οπισθοχώρηση και σε πανωλεθρία.

Εάν θέλουμε να έχουμε κάποιες ελπίδες σωτηρίας πρέπει να ηγηθούν της εξόδου αγνοί πατριώτες, άνθρωποι που πιστεύουν σε πατρίδες, που έχουν την αρχοντιά και τη μεγαλοσύνη του Έλληνα και που θα βάλουν την πατρίδα πάνω από τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.