ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Λαγκαδά: Αιφνίδιες Παραιτήσεις στη Διοίκηση!

Την παραίτησή τους από την παράταξη του Γιάννη Αναστασιάδη στο δήμο Λαγκαδά υπέβαλλαν σήμερα το πρωί οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Χαριτίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Ταχματζίδης και ο ... πρώην αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αναστάσιος Χαριτωνίδης.

Οι προαναφερθέντες έστειλαν επιστολές, μέσω των οποίων γνωστοποίησαν

την προθέσή τους να ανεξαρτητοποιηθούν. Στην επιστολή του ο κ. Χαριτίδης αναφέρει πως αποχωρεί από την δημοτική παράταξη του κ. Αναστασιάδη, καθώς διαφωνεί με την ακολουθούμενη πολιτική πρακτική το δημάρχου, ενώ κάνει λόγο για απουσία ειλικρινούς και διαφανούς συνεργασίας με τους αιρετούς συμβούλους. Ο ίδιος τονίζει πως δεν μπορούν να τον αφήνουν αδιάφορο τα δυσμενή σχόλια των δημοτών, όπως και η διοίκηση του δήμου από μια «κλειστή ομάδα» γύρω από τον δήμαρχο.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες μας, ο κύκλος των παραιτήσεων δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι νιώθουν δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι από την όλη κατάσταση και αναμένεται σύντομα να  δηλώσουν παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση. 

Πηγή: http://www.thestival.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.