ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δ. Ιωαννιτών: Μετακίνηση οικίσκων ανταποδοτικής ανακύκλωσης

Ξεκίνησε από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών η μετακίνηση των οικίσκων ανταποδοτικής ανακύκλωσης, μετά τη σχετική απόφαση της δημοτικής Αρχής.

Ο οικίσκος που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία μετακινήθηκε ήδη και τοποθετήθηκε στην αρχή της οδού Μιχαήλ Αγγέλου (έξω από το ιδιωτικό πάρκινγκ). Έτσι, ο χώρος της πλατείας ελευθερώθηκε, ενώ όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση του οικίσκου τοποθετώντας εκεί υλικά, όπως, γυαλί και αλουμίνιο, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, αφού βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την παλιά θέση.
Άμεσα θα μετακινηθεί ο οικίσκος από την οδό Καλάρη, καθώς η τοποθέτησή του είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής. Πέραν αυτού, υπάρχει και έγγραφο της 8ης Εφορίας η οποία δεν συναινεί με την επιλογή της συγκεκριμένης θέσης. Ο οικίσκος θα τοποθετηθεί σε σημείο της παραλιμνίου.
Καθαρισμός φρεατίων
Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, εξάλλου, από σήμερα και τον καθαρισμό στις σχάρες όλων των φρεατίων του δικτύου ομβρίων. Η δυνατότητα αυτή δόθηκε μετά την ολοκλήρωση της πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών.
Ο καθαρισμός θα γίνει συστηματικά, στην έκταση όλου του Δήμου, καθώς σε πολλά σημεία στις σχάρες στα φρεάτια των ομβρίων έχουν συγκεντρωθεί φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα όταν σημειώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα.
Παράλληλα η υπηρεσία καθαριότητας θα συνεργαστεί με την ΔΕΥΑΙ για τον πλήρη καθαρισμό και των φρεατίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.