ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΥΤΙΚΩΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Οι πιο πολλοί άνδρες κάνουν το λάθος να μην ελέγχονται όσο συχνά πρέπει για τον προστάτη τους, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν πολύ αργά τυχόν κακοήθεια στο συγκεκριμένο αδένα.

Η κλινική εξέταση τους είναι δυσάρεστη, αλλά μπορούν τουλάχιστον να κάνουν την αιματολογική για το δείκτη PSA, που αποκαλύπτει κάποια κακοήθεια στον προστάτη. Βέβαια, ο Έλληνας προσέχει πλέον περισσότερο από παλιά, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Το γεγονός ότι ο πενηντάρης έρχεται πιο συχνά στο γιατρό από τον εβδομηντάρη είναι καλό, αλλά όχι και το καλύτερο δυνατό. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η υγεία θέλει παρακολούθηση.

Άλλο συνηθισμένο λάθος είναι ότι πολλοί νέοι άνδρες με στυτικές δυσλειτουργίες ντρέπονται να πάνε στο γιατρό και προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα από μόνοι τους. Προτιμούν να πάρουν ένα χάπι ή οποιοδήποτε φάρμακο παρά να συμβουλευτούν τον ειδικό. Επιμένουν να λύνουν από μόνοι τους το πρόβλημα, ακόμη και όταν βλέπουν ότι αυτό δεν λύνεται. Και δυστυχώς είναι πολλοί οι νέοι άνδρες με τέτοιες διαταραχές –πιο πολλοί από όσο πιστεύουν οι ίδιοι.

Κασσάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.