ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δ.Σ. Αθηναίων: Επί τάπητος το κέντρο στην επόμενη συνεδρίαση

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας θα είναι το βασικό θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Την παραπάνω δέσμευση ανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μετά από σχετικό αίτημα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Σοφιανού.

Νωρίτερα «Ανοιχτή Πόλη» και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν θέσει το θέμα των ρατσιστικών επιθέσεων που δέχονται μετανάστες στην περιοχή της 3
ης Σεπτεμβρίου αλλά και το κλίμα έντασης που δημιουργείται από μέλη της «Ελληνικής Αυγής» στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου του 6ου διαμερίσματος.
Με αφορμή τις συγκεκριμένες καταγγελίες ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζήτησε απ' όλους ψυχραιμία, ενώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η παράταξή του στο Συμβούλιο του 6ου διαμερίσματος προτίθεται «να μη δημιουργεί κλίμα έντασης και να συμβάλει σε κλίμα κατευνασμού».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε και το θέμα των «Αγανακτισμένων» καθώς «Ανοιχτή Πόλη» και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζήτησαν να υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης αλλά ο δήμαρχος Αθηναίων αρνήθηκε τονίζοντας ότι  «αυτό που οι ίδιοι θέλουν είναι να τους αφήσουμε ήσυχους. Πρόκειται για μια υγιή εκδήλωση, αλλά δεν θεωρούμε σκόπιμο να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.