ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η λογική των συνδικαλιστών…!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον ακούσαμε τον κ. Φωτόπουλο,
πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να απαντάει στις ερωτήσεις της κ. Στάη στην ΝΕΤ.
Αρχικά ας πούμε κάποια πράγματα που είναι γνωστά σε όλους.
Πρώτον, το δελτίο της ΝΕΤ εκφράζει ξεκάθαρα τις κυβερνητικές θέσεις.
Δεύτερον, η Τρόικα και η Κυβέρνηση θέλουν να “κλείσουν το στόμα” της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να ιδιωτικοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ΔΕΗ.
Αυτά έχουν ειπωθεί από πολλούς και τα έχει ακούσει ο κάθε πολίτης. Αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε είναι την στάση των συνδικαλιστών. Μιλώντας για το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ είπε…

“Μα καλά τώρα ξύπνησε ο κ. Ρακιτζής; Τόσα χρόνια που είναι σε αυτήν τη θέση δεν είχε ακούσει τίποτα;”
Και ρωτάει ο κάθε πολίτης τον κ. Συνδικαλιστή, το θέμα είναι τι κάναμε τόσα χρόνια ή αν όσα γίνονταν τόσα χρόνια είναι παράνομα; Μας ενδιαφέρει γιατί ανεχτήκαμε όλην αυτή την κατάσταση ή γιατί και πως γίνονταν όλα αυτά;
Δηλαδή επειδή αυτά τα έχουν συνηθίσει κάποιοι, δεν πρέπει να τα αλλάξουμε;
Τι λέτε ρε παιδιά…;;; Εδώ το κράτος βυθίζεται και εσείς θέλετε να έχετε ακόμα τα προνόμιά σας;
Τώρα φτάσαμε στο “αμήν” και τώρα θέλουμε να τα ψάξουμε…!
Δεν έχουν καταλάβει οι υπάλληλοι του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, ότι πρέπει να πιάσουν δουλειά. Να κλείσουν το facebook εν ώρα εργασίας και το chat, να αρχίσουν να πηγαίνουν στις 7.30 για δουλειά και όχι στις 9. Ότι πρέπει να ξεχάσουν το δημόσιο ως part-time απασχόληση. Άμα δεν τους αρέσει να πάνε σπίτια τους. Περιμένουν πάρα πολλοί με πτυχία, μεταπτυχιακά και το σημαντικότερο με διάθεση και όρεξη για να μπουν στο δημόσιο.
Τα προνόμια να τα ξεχάσουν. Πρόσφατα ακούσαμε για καταχρεωμένους Δήμους των οποίων οι Σύλλογοι Εργαζομένων μοιράζουν δωροεπιταγές γνωστού σούπερ μάρκετ. Άλλοι μοιράζουν κρασιά…!
Άμα δεν συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και αν δεν σηκώσουν τα μανίκια, θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους…!! Η προσαρμόζεσαι στις αλλαγές ή η ζωή θα σε προσαρμόσει βίαια!!!! 

πηγη:olympia.gr 

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.