ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μέσω Πάγκαλου η λύση για την ολοκλήρωση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων!

Απέναντι στο ορατό ενδεχόμενο αναστολής των εργασιών για την κατασκευή 5 μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας, η κυβέρνηση βάζει μπρος το Plan B.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του
News Shark, σε κλειστή κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό παιδότοπο της Κηφισιάς αποφασίστηκε ότι υπάρχει λύση να ξεπεραστεί το πρόβλημα της χρηματοδότησης των έργων.
Για άλλη μια φορά, από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η κυβέρνηση καλείται να τη βγάλει ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνεται σε ποιο από τα σημεία των υπό κατασκευή δρόμων θα εμφανιστεί ο κύριος «μαζί τα φάγαμε».
Οργισμένοι πολίτες με μπουλντόζες και σκαπτικά μηχανήματα (προσφορά της κυβέρνησης και των χορηγών της) θα πηγαίνουν στο προεπιλεγμένο σημείο.
Ο κ. Πάγκαλος θα πετάει τις γνώριμες σε όλους μας λεκτικές ρουκέτες (μπαρούφες) και μετά θα τρέχει, ακολουθώντας πάντοτε την πορεία διάνοιξης των νέων δρόμων.
Το οργισμένο πλήθος θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά, στην προσπάθειά του να τον τσακώσει.
Στη δεύτερη φάση των εργασιών –μετά δηλαδή την διάνοιξη των δρόμων – θα επαναληφθεί η διαδικασία με τους πολίτες να κυνηγάνε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με πίσσα και πούπουλα.
Κύκλοι της κυβέρνησης θεωρούν ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα της χώρας χωρίς να χρειαστεί το δημόσιο να επιστρέψει στις κατασκευάστριες κοινοπραξίες, οφειλόμενο ΦΠΑ, ύψους, περίπου, 25 εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα.
Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν χορηγοί οι τρεις μεγαλύτερες γαλακτομικές εταιρείες της χώρας σ’ αυτή την μεγάλη πρωτοπόρα –σε παγκόσμιο επίπεδο– προσπάθεια της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δήλωση, σε πρωϊνή εκπομπή, του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη ότι «η Ελλάδα χρειάζεται τους δρόμους και αυτοί θα γίνουν».

πηγη:tro-ma-ktiko
Μ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.