ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δ. Αθηναίων: Στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων ο Αλ. Τσίπρας

Δεκτός με επευφημίες και συνθήματα από τους συμβασιούχους έγινε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο δημαρχείο στην Πλατεία Κοτζιά, άκουσε τα αιτήματα των συμβασιούχων, έκανε λόγο για αποξένωση της εξουσίας από την κοινωνία κι επεσήμανε ότι ο δήμαρχος Αθηναίος Γιώργος Καμίνης, αντιμετωπίζει με πρωτοφανή αλαζονεία το εν λόγω πρόβλημα.
«Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί πολύ γρήγορα ο κ. Καμίνης από ένας πετυχημένος συνήγορος του πολίτη μετατράπηκε σε συνήγορος της κυβέρνησης, της πιο ανάλγητης κυβέρνησης που έρχεται να εφαρμόσει ένα μνημόνιο που ρίχνει των ελληνικό λαό στη χρεοκοπία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Από τη δριμύτατη κριτική του δε ξέφυγε ούτε η επιλογή του κ. Καμίνη να πραγματοποιηθεί σε υπερπολυτελές, όπως χαρακτήρισε, ξενοδοχείο, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ τόνισε πως ο δήμαρχος Αθηναίων δε διστάζει να απειλήσει ακόμα και άτομα της δικής του παράταξης προκειμένου να ψηφίσουν τις προτάσεις του δήμου όπως έκανε και στην πρώτη ψηφοφορία θύμα τις οποίας υπήρχαν τρεις αντιδήμαρχοι.
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε να καταθέσει πρόταση για αλλαγή του νόμου Ραγκούση προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.