ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σόφια: Διεθνές συνέδριο πράσινης ανάπτυξης στις 13 - 15 Απρίλιου

Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση με θέμα «Ενεργειακή Επάρκεια και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», θα διεξαχθεί στη Σόφια από τις 13 έως 15 Απριλίου 2011.
Χώρα - στρατηγικός εταίρος του συνεδρίου, όπως και το 2010, θα είναι η Γερμανία.
Παράλληλα με την ως άνω διοργάνωση θα διεξαχθεί και το 2ο Διεθνές Οικολογικό Φόρουμ «Save the Planet» με στόχο τη μεταφορά τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος από την Ευρώπη στη Βουλγαρία.
Η θεματική του εν λόγω φόρουμ θα επικεντρωθεί στην επεξεργασία υδάτων και απορριμμάτων, στην ανακύκλωση και σε άλλα οικολογικά θέματα. Τιμώμενη χώρα θα είναι η Ολλανδία.
Η εκδήλωση οργανώνεται υπό την αιγίδα του Βουλγαρικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Υπηρεσίας Αποδοτικής διαχείρισης Υδάτινων Πόρων και Ενέργειας.
Να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται, έχουν στόχο την διασύνδεση οργανισμών, φορέων, ειδικών και επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα αντικείμενα της βιοενέργειας, γεωθερμίας, υδροηλεκτρικής ενέργειας, διαχείριση υδάτινων πόρων, οικολογικών δομικών υλικών, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης, ορθολογικής χρήσης νερού, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης κτλ.
Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση είναι κομβικής σημασίας για όλους όσους ενδιαφέρονται για την πράσινη ανάπτυξη, για την ανταλλαγή απόψεων και ανάπτυξη συνεργασιών. Είναι η εκδήλωση όπου νέες δράσεις επιχειρηματικής συνεργασίας και σύμπραξης δημόσιων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων μπορούν να συζητηθούν και νέες επιχειρηματικές ιδέες να αναπτυχθούν.
Παρόντες εκτός από τους ειδικούς του κλάδου θα είναι εκπρόσωποι δήμων και κοινοτήτων, κρατικοί λειτουργοί στον τομέα του περιβάλλοντος, του νερού και των απορριμμάτων, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί και χρηματοδότες καινοτόμων περιβαλλοντικών projects, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρίες και εται

πηγη:aftodioikisi
Μ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.