ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Mozilla: Μπλοκάρισμα του Skype Toolbar στον Firefox


Η Mozilla ανακοίνωσε ότι μπλόκαρε την εγκατάσταση της γραμμής εργαλείων του Skype στον Firefox λόγω προβλημάτων που προέκυψαν από την εν λόγω εγκατάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση στο επίσημο blog της Mozilla, η τρέχουσα έκδοση του Skype Toolbar είναι ένα από τα πιο προβληματικά πρόσθετα στον Mozilla Firefox 3.6.13, και οδήγησε τον δημοφιλή browser σε περίπου 40.000 crashes την τελευταία βδομάδα. Επίσης ανάλογα με την έκδοση του προσθέτου, παρατηρήθηκαν πολλές φορές προβλήματα καθυστέρησης στο άνοιγμα των ιστοσελίδων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η ομάδα ανάπτυξης συμπεριέλαβε στην Mozilla Firefox Blocklist όλες τις εκδόσεις του Skype Toolbar μέχρι και την τρέχουσα για όλες τις εκδόσεις του Firefox. Έτσι πλέον το εν λόγω πρόσθετο θα απενεργοποιείται και ο χρήστης θα ενημερώνεται για την συγκεκριμένη ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά θα του δίνεται η δυνατότητα να το ενεργοποιήσει αν εκείνος θέλει.

«Επικοινωνήσαμε πρόσφατα με την ομάδα ανάπτυξης του Skype Toolbar και θα δουλέψουμε μαζί τους ώστε να εντοπίσουμε τα προβλήματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Skype θα συνεχίσει να λειτουργεί έτσι όπως λειτουργούσε χωρίς να επηρεάζεται άμεσα από την συγκεκριμένη εξέλιξη.
adslgr.com
Αναρτήθηκε από tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.