ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Απουσία διαπραγματευτικής ικανότητας


Η τραγική απουσία της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε έκδηλη και εθνικά οδυνηρή, παντού σε κάθε έκφραση της δημόσιας σφαίρας. 

Παραδόθηκε άνευ όρων στις ιταμές απαιτήσεις της επαχθούς τρόικας και έδωκε γη και ύδωρ. Και αφού διαπόμπευσε την χώρα διεθνώς με τους αλήστου μνήμης χαρακτηρισμούς «τιτανικός» κ.λ.π. προσέφυγε κατόπιν ως ταπεινός ικέτης στους Ευρωπαίους και υπερατλαντικούς γραφειοκράτες, για οικονομική στήριξη, την ώρα που οι τελευταίοι για το μόνο που νοιάζονται, είναι η βελτιστοποίηση των κερδών των διεθνών κυκλωμάτων τοκογλυφίας. 

Και στην προσπάθειά του δυστυχώς ο ΓΑΠ να εμπεδώσει με «σωστό» τρόπο το σχέδιο βοήθειας των «φίλων» τοκογλύφων δανειστών μας, δεν δίστασε να μετακαλέσει την Ελλάδα και τους αντίστοιχους συμβούλους του πακέτου των δανειστών μας, με ασύλληπτες βεβαίως αμοιβές από το αίμα και το ιδρώτα του ελληνικού λαού. Χαρακτηριστική αυτών η εξωφρενική αμοιβή του κ. Scioppa επιφανούς μέλους της Λέσχης Bildemberg των «τριάντα» της «Ευρώπης των Τραπεζών». 

Οπότε και σε αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους της τρόικας, όλοι οι μοσχοπληρωμένοι σύμβουλοι, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο αποδόμησης του κοινωνικού μας κράτους. Αν όμως εφήρμοσαν έναν αρμαγεδώνα στο κοινωνικό πεδίο αφήνοντας πίσω τους κοινωνικά συντρίμμια και αίμα – με χιλιάδες Ελλήνων που αυτοκτόνησαν μη έχοντας άλλη επιλογή – πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα στο φάσμα των εθνικών μας θεμάτων, όπου λαμβάνουν χώρα τέρατα και σημεία. 
Θ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.