ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πυρά αντιπολίτευσης για την ομιλία Τσίπρα και τον 1 χρόνο Αριστερά

image
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του στο Τάε Κβο Ντο και κάνει λόγο για ''πανικό''.

''Ξεκίνησε με κακοστημένη προπαγάνδα, συνέχισε με προσωπικές επιθέσεις και κατέληξε σε ύβρεις. Αντί να απαντήσει στα αδιέξοδα στα οποία με ευθύνη του βρίσκεται η χώρα επέλεξε την παλαιά, ξεπερασμένη τακτική των προσωπικών επιθέσεων'', αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και καταλήγει:
¨ Αντί να απολογηθεί για τα ψέματά του, επέλεξε την ακραία πόλωση. Αντί να μιλήσει στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις πολιτικές του, απευθύνθηκε στο στενό κομματικό ακροατήριο. Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία. Τον αφήνουμε στη μοναξιά του, καθώς πλέον οι πολίτες κάθε μέρα του γυρίζουν την πλάτη''.
Για αντιστροφή της πραγματικότητας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό, το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας '' είπε και απόψε πολλά ευτράπελα στη φιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής του πολιτικής''.
Αντί να απολογηθεί, τόνισε, για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και αέργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι ( όταν και από το ίδιο το υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν).
 Και αντί να απολογηθεί, συνέχισε το Ποτάμι, για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγα του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ.
''Αλλά έχει περάσει ο καιρός που ο κ. Τσίπρας μπορούσε να λέει τα ψέματά του στις πλατείες και τους δρόμους. Τώρα μιλά σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι και πολλαπλά φέις κοντρόλ γιατί οι εξαπατημένοι είναι πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονταί'' κατέληξε.
''Κύριε πρωθυπουργέ, η αριστερά είναι αλλού: στις δυνάμεις που συνεχίζουν να παλεύουν για την ανατροπή'' δήλωσε την Κυριακή ο Αλέκος Καλύβης, εκπρόσωπος Τύπου της Λαικής Ενότητας, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-Ανελ.
''Η σημερινή πραγματικότητα στη χώρα μας είναι τραγική για το λαό και δεν αλλάζει με ομιλίες εξωραϊσμού που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζουν ως μάχες την συνθηκολόγηση, την υποταγή και την εφαρμογή των μνημονίων'' συνεχίζει η ανακοίνωση.
'' Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε με βροντώδη τρόπο τις προσδοκίες ενός λαού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα την πολιτική και τις αρχές της. Παραχάραξε το νόημα του δημοψηφίσματος τον Ιούλη και μετέτρεψε ένα ηρωικό ''ΟΧΙ'' σε ένα ταπεινωτικό ''ΝΑΙ''. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στρατόπεδο και εφαρμόζει δεξιά πολιτική.
''Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε η ίδια την αριστερή παρένθεση, διότι αυτό που υπάρχει ως κυβέρνηση σήμερα δεν είναι αριστερά.
''Η αριστερά είναι αλλού. Μέσα στους αγώνες του λαού. Ανάμεσα στις δυνάμεις όπως η ΛΑΕ που επιμένουν στην ανατροπή '' καταλήγει ο κ. Καλύβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.