ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η ''Εθνική Ελλάδος'' ήρθε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται για γυρίσματα αυτές της ημέρες οι συντελεστές της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη ''Εθνική Ελλάδος''!
Ηθοποιοί και συνεργείο ήρθαν στην πόλη μας και θα μείνουν μέχρι την Τρίτη πραγματοποιώντας πρόβες και γυρίσματα στο Iceberg Center Thessaloniki, το παγοδρόμιο Ωραιοκάστρου. 

Φαν της σειράς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα κάθε μέρα από τις 9.00 το πρωί και να συμμετέχουν ως κοινό στους αγώνες. Φυσικά μπορούν όλοι να προσεγγίσουν και τους συντελεστές της σειράς! Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν φίλοι της σειράς που έχουν αναρτήσει backstage φωτογραφίες με τους ηθοποιούς που αγαπούν!
 
Η ανακοίνωση του Iceberg Center:
"Πανευρωπαικό πρωτάθλημα κέρλιγκ 3ης κατηγορίας από αύριο και μέχρι την Τρίτη 28 Απρίλη στο παγοδρόμιο μας. Φυσικά και πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά του Mega "Εθνική Ελλάδος" και θα μπορείτε από το μπαρ του παγοδρομίου να παρακολουθήσετε τα γυρίσματα από τις 9.00 το πρωί και να συμμετέχετε ως κοινό στους αγώνες εφόσον το επιθυμείτε. Στα γυρίσματα εκτός της ...Ελληνικής εθνικής ομάδας, θα συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες της Ρουμανίας, Εσθονίας, Ισραήλ, Τουρκίας, Ισλανδίας, Λιχτενστάην και Σλοβακίας."

ΠΗΓΗ: thesout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.