ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εκδηλώσεις του ΕΕΘ για επαγγελματίες των Δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου οργανώνουν από κοινού το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και οι δήμοι των δύο περιοχών.

Η εκδήλωση στο δήμο Δέλτα , θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου στη Σίνδο, στην οδό Αλ. Παπάγου, δίπλα από τα παλιό δημοτικό σχολείο.


Η εκδήλωση στο δήμο Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαϊου, στις 6.30 το απόγευμα, στο κτίριο του Παύλου Μελά, στο Παλαιόκαστρο, με τη συνδρομή του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου. 

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στις δύο εκδηλώσεις είναι το φορολογικό,  το ασφαλιστικό, το ΓΕ.Μ.Η, το νέο επιμελητήριο, το παρεμπόριο καθώς και τα τοπικά προβλήματα των επιχειρήσεων της περιοχής, όπως είναι η κατάσταση στις παραλίες και η συγκοινωνία. 

Από την πλευρά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου τα θέματα θα αναπτύξουν ο φοροτεχνικός Γιάννης Δόβελος, ο ασφαλιστικός σύμβουλος Ιωάννης Σωπασής και ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης. Θα ακολουθήσει συζήτηση, θα απαντηθούν ερωτήσεις και θα λυθούν απορίες.

ΠΗΓΗ: makthes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.