ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Paleo: Η… Παλαιολιθική Δίαιτα που σας κάνει νεότερους, πιο σέξι και σας γεμίζει ζωντάνια

Η Παλαιολιθική Δίαιτα, κατά ορισμένους ειδικούς, είναι ο πιο υγιεινός τρόπος διατροφής, γιατί φέρεται να είναι ο μοναδικός που λαμβάνει υπόψη του τη γενετική και, σύμφωνα με αυτήν την άποψη, σας βοηθήσει να διατηρηθείτε αδύνατοι, γεροί και γεμάτοι ενέργεια!

Οι έρευνες στους τομείς της Βιολογίας, Βιοχημείας, Οφθαλμολογίας, Δερματολογίας και σε πολλούς άλλους κλάδους, δείχνουν ότι η σύγχρονη διατροφή μας, πλούσια σε ραφιναρισμένες τροφές, μεταλλαγμένα λίπη και σάκχαρα, προκαλούν εκφυλιστικές ασθένειες όπως η παχυσαρκία, ο καρκίνος, ο διαβήτης, η στεφανιαία νόσος, η νόσος του Πάρκινσον, η νόσος του Αλτσχάιμερ, η κατάθλιψη και η στειρότητα.

Τα άτομα που ακολουθούν την Παλαιολιθική Δίαιτα θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους και/ή να χάσουν βάρος. Δεν θα ήταν όμως καταπληκτικό αν σας έκανε να φαίνεστε πιο σέξι, πιο νέοι ή να γίνετε μια πιο “σφριγηλή” έκδοση του εαυτού σας;

Αυτή είναι μια καλή είδηση, γιατί σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάζετε αμφισβητήσιμες δίαιτες με συμπληρώματα διατροφής, θαυματουργές κρέμες ή να υποβάλλεστε σε επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Όταν εφαρμόζεται η Παλαιολιθική διατροφή για να εξυγιάνει το σώμα σας εσωτερικά, αυτές οι αλλαγές εκδηλώνονται και εξωτερικά!

ΝΑ ΤΡΩΤΕ:

Κρέατα που προέρχονται από ζώα που τρέφονται με χόρτα.
Ψάρια/θαλασσινά
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά
Αυγά
Καρύδια και σπόρους
Υγιεινά έλαια (ελιάς, καρυδιών, λιναρόσπορου, μακαντάμια, αβοκάντο, καρύδας)

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ:

Σπόρους δημητριακών
Όσπρια (συμπεριλαμβανομένων και των αραχίδων)
Γαλακτοκομικά
Ραφιναρισμένη ζάχαρη
Πατάτες
Επεξεργασμένα τρόφιμα
Αλάτι
Ραφιναρισμένα φυτικά έλαια

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.