ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δύναμη Δημιουργίας: Συνάντηση με τους υποψηφίους στον Εχέδωρο είχε ο επικεφαλής της παράταξης, Γρηγόρης Ουζούνης .

Συνάντηση με τους υποψηφίους στη δημοτική κοινότητα Εχεδώρου είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας και υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο ΔΕΛΤΑ Γρηγόρης Ουζούνης. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα της περιοχής και του μετάφεραν το θετικό κλίμα που εισπράττουν από τις συναντήσεις τους με τους πολίτες της Σίνδου με τους οποίους συζητούν το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Εχεδώρου είναι η ανεργία και η έλλειψη πόρων διαβίωσης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρης Ουζούνης ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την κοινωνική πολιτική η οποία αποσκοπεί στην αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών από τη δημοτική αρχή.

Με τη συνάντηση των υποψηφίων του Εχεδώρου ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας Γρηγόρης Ουζούνης, έκλεισε τον κύκλο των επαφών με τους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους σε όλες τα τις δημοτικές ενότητες στο δήμο Δέλτα.

Ο επικεφαλής της δύναμης Δημιουργίας θα παρουσιάσει το βράδυ της Κυριακής όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού σε ειδική εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου στις 20.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.