ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

Η πολιτική από ανωτέρα των τεχνών και έκφραση δημοκρατίας, έγινε τα τελευταία χρόνια, με την βοήθεια της διεθνούς φασιστικής παρέμβασης των τραπεζών, πρακτική εξαπάτησης, χειραγώγησης και σκλαβοποίησης των λαών. Όλα αυτά προσπαθούν να τα κρύψουν με φανφάρες και άδεια λόγια, όπως και οι κομματικοί υποψήφιοι για την Τ.Α. προσπαθούν να κρύψουν την υποστήριξή τους από τα εγκληματικά κόμματα που κυριαρχούν στο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας.

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

Θα ψηφίσουμε τους εκπροσώπους των κομμάτων του μνημονίου και της εκχώρησης της Εθνικής μας κυριαρχίας?

Θα ψηφίσουμε τους εκπρόσωπους των κομμάτων που οδήγησαν την χώρα μας στην φτώχεια και στην καταστροφή?

Θα ψηφίσουμε τους εκπρόσωπους τον κομμάτων, που σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για την εσχάτη προδοσία που διέπραξαν;

Θα ψηφίσουμε τους εκπρόσωπους των κομμάτων, που κατάργησαν την υγειονομική περίθαλψη του λαού, την υποβάθμιση μέχρι εξαφάνισης της παιδείας, και την συρρίκνωση των μισθών και συντάξεων?

Θα ψηφίσουμε τους εκπρόσωπους των κομμάτων, που οργάνωσαν την γενοκτονία των Ελλήνων, με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, την μαζική μετανάστευση, την υπογεννητικότητα και την μείωση της διάρκειας της ζωής μας?

Η θα ψηφίσουμε τους συμπολίτες μας, που αποστασιοποιήθηκαν από κόμματα και κατεστημένα, και ζητούν να ασκήσουν στην Τ.Α μια διαφορετική πρακτική που θα έχει σαν κανόνα την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τον σεβασμό στους πολίτες και την συμμετοχή στις αποφάσεις της ίδιας της κοινωνίας.

ΣΚΕΨΟΥ!

Είμαστε στο παρά πέντε, για να αλλάξουμε τους όρους του παιχνιδιού.

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.