ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 19:00 η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΕΙΦΟΡΙΑ» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με σκοπό τη διαμόρφωση προτάσεων για τις δυνατότητες απασχόλησης των ωφελουμένων του σχεδίου, με αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής παρέμβασης, που ορίζεται στα όρια των Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου.

Η ημερίδα, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου του Δήμου Δέλτα (Αλεξάνδρου Παπάγου 7, Σίνδος), πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗN ΔΥΤΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ» και συγκεκριμένα της «Δράσης 3: Δικτύωση ΑΣ με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής παρέμβασης».

Η πράξη «Πρωτογενής Ανάπτυξη στην Δυτική Ύπαιθρο», εντάχθηκε στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013». Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Την οργάνωση της ημερίδας έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΕΙΦΟΡΙΑ». Συντονιστής Εταίρος: Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.