ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Άκαρπη η σύσκεψη με τους υποψήφιους δημάρχους

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άκαρπη η σύσκεψη με τους υποψήφιους δημάρχους

Δεν κατέστη εφικτή η ηθική δέσμευση για ήπιο προεκλογικό κλίμα, καθώς δεν προσήλθαν στην συνάντηση δυο από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους.

Στην πρόσκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας στους συνυποψηφίους του, για μια ηθική δέσμευση διατήρησης ενός ήπιου προεκλογικού κλίματος, ανταποκρίθηκε μόνο ο κ. Γεώργιος Νανάκος, ο οποίος προσήλθε στην προκαθορισμένη συνάντηση, σήμερα Τετάρτη 16 Απριλίου, στο δημαρχείο Βόλβης, στον Σταυρό.

Η κ. Βασιλική Πολυζωίδου και ο κ. Δημήτριος Στοϊτσας αν και είχαν προσκληθεί από χθες, δεν προσήλθαν στη συνάντηση.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας του κ. Διαμαντή Λιάμα ήταν να σταλεί το απαραίτητο μήνυμα στα στελέχη και τους υποστηρικτές κάθε δημοτικής παράταξης αλλά και σε όλους τους πολίτες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ακραίες αντιπαραθέσεις και η επιλογή των δημοτών να γίνει σε επίπεδο σύγκρισης προγραμμάτων και έργου.

Δυστυχώς, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για μια υποχρεωτική συνάντηση που ορίζεται από το νόμο, όπως εσφαλμένα γράφηκε. Τέτοια συνάντηση ορίζεται ότι πρέπει να γίνει μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, που αρχίζει επίσημα ένα μήνα πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 και έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τον καθορισμό των χώρων προβολής των συνδυασμών, ενώ δεν είναι καν υποχρεωτική η συμμετοχή των υποψηφίων δημάρχων, καθώς μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.