ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗN ΔΥΤΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ» και συγκεκριμένα της «Δράσης 26: Προσέγγιση, εντοπισμός και επιλογή επιχειρήσεων που θα προσλάβουν 60 ανέργους» η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΕΙΦΟΡΙΑ» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου του Δήμου Δέλτα με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης (Δήμος Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου) για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη Πράξη.

Η πράξη «Πρωτογενής Ανάπτυξη στην Δυτική Ύπαιθρο», εντάχθηκε στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013». Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Την οργάνωση της ημερίδας έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΕΙΦΟΡΙΑ». Συντονιστής Εταίρος: Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.