ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αντί να γίνει η παράταξη του Δημάρχου πρόταση ελπίδας στους δημότες και να τους απεγκλωβίσει από στερεότυπα του παρελθόντος έγινε ταυτόσημη έννοια του δεν προτείνω τίποτα. Αυτή βέβαια την μπερδεμένη και ασαφή πολιτική θέση τη διαχειρίζεται ο Δήμαρχος. Συμφωνεί με το ψέμα και την αοριστία. Κοροϊδεύει τους εργαζομένους και άνεργους αυτού του τόπου και πολύ περισσότερο τους οδηγεί σε δρόμους επικίνδυνους για το μέλλον τους.


Ο τόπος δεν απαλλάχθηκε από χαοτικές και αδιέξοδες εξαγγελίες. Οι ιδιοτελείς μεθοδεύσεις, ο παρορμητισμός και η προχειρότητα υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς την ορθή ανάγνωση της παράταξης του Δημάρχου.


Δυστυχώς η παράταξη αλλοτριώθηκε και με την πορεία που έχει πάρει δεν εξυπηρετεί τον αρχικό ενθουσιασμό, τις ιδέες και τις αξίες για τις οποίες εντάχθηκε σ΄αυτή. Παρακολουθώντας από πολύ κοντά και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα ο δημότης γρήγορα απογοητεύτηκε διαπιστώνοντας με τον τρόπο που προχωρά η παράταξη του Δημάρχου δύσκολα αν όχι ακατόρθωτα θα μπορούσε να πετύχει κάποιον από τους στόχους της και να δώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Οι ραγδαίες εξελίξεις, συνοδευόμενες από ακραίους και χυδαία προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, οδηγούν στην έξοδο από την παράταξη για να προφυλάξει ο καθένας την αξιοπρέπεια του, διατηρώντας τον αυτοσεβασμό του και το δικαίωμα να μπορεί να κοιτάξει τους δημότες στα μάτια που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.