ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών παίρνει σάρκα και οστά!!!

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει τη δημιουργία Δημοτικής Κίνησης, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ”, με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Μαρία-Μαρκέλλα Ταυρίδου, Μηχανολόγο Μηχανικό.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση “ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ”, είναι μια κίνηση
ενεργών πολιτών και ζωντανών δυνάμεων, που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα, με ευαισθησίες στα θέματα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Λαγκαδά.

Προέκυψε από την ανάγκη όλων των Δημοτών για την εκλογή μιας νέας Δημοτικής αρχής για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα, που θα αντιμετωπίζει τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων, σε θέματα νεολαίας, ανεργίας, αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής. Ιδιαίτερα θα αντιμετωπίζει τα θέματα της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της καθημερινότητας. Σε επίπεδο διοίκησης θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της διαπλοκής, της διαφθοράς με διαφάνεια, αξιοκρατία, ευνομία και συμμετοχή των πολιτών.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Λαγκαδά την

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 /2/ 2014, ώρα 11.00 π.μ.

στην αίθουσα τελετών των ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ, όπου θα γίνει η παρουσίαση της υποψήφιας Δημάρχου

ΜΑΡΙΑΣ-ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ ΤΑΥΡΙΔΟΥ 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ(ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ)ΤΑΥΡΙΔΟΥ

Η Μαρκέλλα Ταυρίδου γεννήθηκε στον Λαγκαδά το 1961, είναι μηχανολόγος μηχανικός και μητέρα δύο αγοριών του Δημήτρη και του Αλέξανδρου.
.Ο πατέρας της ήταν Πόντιος πρόσφυγας από το Σοχούμι της Ρωσίας και η μητέρα της κόρη Ποντίων προσφύγων που γεννήθηκε στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά.
Αποφοίτησε το 1979 από το Λύκειο Λαγκαδά με διακρίσεις και επαίνους σε όλα τα σχολικά χρόνια. Στη συνέχεια 1979-1984 φοίτησε με επιτυχία στην σχολή των μηχανολόγων μηχανικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .Σε όλα τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια απασχολείται παράλληλα στην οικογενειακή ταβέρνα του πατέρα της «ο Πόντος» στην πλατεία του Λαγκαδά.
Το 1985 ιδρύει το τεχνικό γραφείο ‘’ΜΑΡΙΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ & συνεργάτες’’ με αντικείμενο την εκπόνηση και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών μελετών ιδιωτικών και δημοσίων έργων ,εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων ,εκπόνηση μελετών και κατασκευή έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Παράλληλα το 2000 ιδρύει και την κατασκευαστική εταιρεία «ΜΑΡΙΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. EYΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
Συμμετέχει στους παρακάτω επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς
Τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδας (από 1985)
Μέλος διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Βορείου Ελλάδας (ΣΜΗΒΕ)( εκλεγμένη με την Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχ/γων Ηλεκτρολόγων)
Μέλος του ΙΕΝΕ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) (από 2008)
Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες συμμετέχει ενεργά στα κοινά:
* στον σύλλογο Ποντίων και στον Πολιτιστικό σύλλογο Λαγκαδά στον οποίο υπήρξε πρόεδρος .
* Το 1982 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος σε ηλικία 21 χρονών, με την παράταξη του δήμαρχου Δημητρίου Μπιτσίμη.
* Στις επόμενες εκλογές θέτει υποψηφιότητα ως επικεφαλής ψηφοδελτίου.
* Οι δραστηριότητες της ως δημοτικής συμβούλου επικεντρώθηκαν σε θέματα νεολαίας ,αθλητισμού, αρχιτεκτονικής ,πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.