ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ

Οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Ραχήλ Μακρή και Γαβριήλ Αβραμίδης, παραβρέθηκαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΑΔΜΗΕ Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκαν με τους εργαζομένους και διατύπωσαν τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με την πρόθεση της μνημονιακής συγκυβέρνησης να ξεπουλήσει την ΑΔΜΗΕ με διαδικασίες

fast track. «Τα δίκτυα κοινής ωφέλειας πρέπει και θα παραμείνουν δημόσια για λόγους εθνικής ασφάλειας και κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη».
Έπειτα, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραβρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΛΒΟ κατά της μεθόδευσης από την Κυβέρνηση του κλεισίματος του εργοστασίου. 
«Η Ελληνική κυβέρνηση για ακόμη μια φορά φέρεται πλήρως απαξιωτικά και παρουσιάζεται αδρανής και υποταγμένη σε ξένα συμφέροντα. Παρόλη τη μακρόχρονη και αξιοσημείωτη προσφορά της ΕΛΒΟ στην Ελληνική οικονομία, το Ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητά να τεθεί η ΕΛΒΟ στην εκκαθάριση του άρθρου 14α του νόμου 3429/2005.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διεκδικούμε μια κραταιή, παραγωγική και ανταγωνιστική Ελληνική βιομηχανία και καλούμε την κυβέρνηση να απαξιώσει τα ξένα-μνημονιακά συμφέροντα και να πράξει με γνώμονα την πραγματική αναδιάρθρωση της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.