ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Χωματουργικές εργασίες Τσομπανίδης


Η εταιρεία ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ συστάθηκε το 1997 στο Καβαλάρι της Θεσσαλονίκης με σκοπό την ενασχόληση της με τις χωματουργικές εργασίες και την εξόρυξη ορυκτών μετάλλων.
Σήμερα αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τηνπρότυπη διαχείριση αποβλήτων καθώς και την συλλογή-ανακύκλωση αδρανών προϊόντων. Παράλληλα η εταιρεία συμμετέχει σε μεγάλα περιβαλλοντικά έργα, όπως η αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας.

Η εταιρεία διαθέτει ειδικά οχήματα εφοδιασμένα με"Άδεια Συλλογής Μεταφοράς" και κωδικούς για όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά (πχ αλουμίνιο, γυαλί, χαρτί κλπ.)

Επίσης η εταιρεία ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣείναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην Κ. Μακεδονία που έγινε αποδεκτή και είναι εγγεγραμμένη σε ΣΕΔ(σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης) για την ολοκληρωμένη ανακύκλωση των αδρανών υλικών.
Ολοκληρώνοντας την φιλική προς το περιβάλλον πολιτική της εταιρείας η τελευταία προσθήκη στην φαρέτρα της για τηνενίσχυση της ανακύκλωσης και της πράσινης ανάπτυξης, δημιούργησε μία πρότυπη μονάδα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης για την ανακύκλωσηΒιομηχανικών Στερεών Αποβλήτων χωρίς την χρήση χημικών υλών και την παραγωγή από αυτά εδαφοβελτιωτικού υλικού.
Πολιτική ή στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρείας, τηρώντας κατά γράμμα τις δεσμεύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.