ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Έξι γαλάζιες σημαίες στο δήμο Βόλβης


Για μια ακόμη χρονιά επιβραβεύτηκαν οι παραλίες του δήμου Βόλβης για την καθαριότητα, την οργάνωση, την ασφάλεια των επισκεπτών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες», απέσπασαν οι παραλίες Ασπροβάλτα, Βρασνά και Σερραϊκή ακτή (Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου) και Σταυρός Ανατολική, Σταυρός Κεντρική και Σταυρός Δυτική (Δ.Ε. Ρεντίνας).

Οι έξι «Γαλάζιες Σημαίες» δίνουν στο δήμο Βόλβης το 2013 την τέταρτη θέση στη Βόρεια Ελλάδα (πίσω από τρεις δήμους της Χαλκιδικής) και την 16η πανελλαδικά, επιβραβεύοντας και φέτος την προσπάθεια για παροχή υψηλού τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα των νερών.
«Συνεχίζουμε με συνέπεια να διασφαλίζουμε το φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφαλείς και οργανωμένες ακτές στους δημότες μας και στους επισκέπτες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η διάκριση θα είναι το εφαλτήριο για μια ακόμη επιτυχημένη τουριστική περίοδο, όπου Έλληνες και ξένοι παραθεριστές θα μπορέσουν να απολαύσουν τις παραλίες του δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Βόλβης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.