ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αποκλεισμός τμήματος της οδού Θέρμης – Χαριλάου από την Τρίτη 30/07


Ο Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο του έργου «Διανοίξεις οδών στην επέκταση Θέρμης» θα προχωρήσει σε ολικό αποκλεισμό του οδοστρώματος στην οδό Θέρμης-Χαριλάου, στη συμβολή της με την οδό Γοργοποτάμου και σε μήκος 100 μέτρων προς Χαριλάου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες οδοποιίας. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Τρίτη 30/07/2013.


Το διάστημα ολοκλήρωσης των εργασιών για το παραπάνω τμήμα εκτιμάται ότι θα είναι 120 μέρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακάμψεων. Ο χάρτης με την εκτροπή της κυκλοφορίας αναρτάται εδώ: ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η προσωρινή διαδρομή μετάβασης της Λεωφορειακής Γραμμής γραμμής Νο 66 «ΧΑΡΙΛΑΟΥ –ΘΕΡΜΗΣ» και Νο 66Ε «ΧΑΡΙΛΑΟΥ –ΘΕΡΜΗΣ ΜΕΣΩ ΝΟΕΣΙΣ», είναι δια μέσου των οδών Χαριλάου-Θέρμης – Μιχαηλίδη Βενιζέλου – Αθ. Διάκου – Γοργοποτάμου – Κ. Χάψα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να σεβαστούν τη σήμανση απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης στην οδό Ραφαηλίδου-Παπαδάκη Κυριακής για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2310483400-411 και 2310365631 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.