ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ιωάννινα: Δημοπρατήθηκε το έργο εξοπλισμού καθαριότητας και ανακύκλωσης

Δημοπρατήθηκε σήμερα το έργο του δήμου Ιωαννιτών «Εξοπλισμός καθαριότητας και ανακύκλωσης» το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 3.052.860 ευρώ.


Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη παρέμβαση, μέσω της οποίας θα ανανεωθεί ο στόλος του τομέα καθαριότητας, θα συμπληρωθεί και θα αναπτυχθεί σε όλη την έκταση του δήμου η ανακύκλωση ενώ θα λειτουργήσει και η κομποστοποίηση.

«Είχαμε θέσει ως στόχο την ανάπτυξη συστήματος σύγχρονης διαχείρισης απορριμμάτων. Ήταν ένας τομέας με πολλά κενά ενώ στο κομμάτι της ανακύκλωσης η περιοχής μας ήταν ουραγός. Σήμερα έχουμε σημαντικά βήματα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Με την υλοποίηση του μεγάλου έργου που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να βρεθούμε στους πρωτοπόρους. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πιο σοβαρή και πλήρη προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Ιωαννιτών προκειμένου να ενισχυθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του τομέα καθαριότητας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.