ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΕ Θεσ/νίκης: Ξεκίνησε και πάλι η μεταφορά των 5.000 μαθητών


Κανονικά εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές και μαθήτριες στα σχολικά συγκροτήματα του νομού Θεσσαλονίκης, έπειτα από απόφαση που έλαβε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης
για λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων. Υπενθυμίζεται πως σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης μετακινούνται με τουριστικά λεωφορεία περίπου 5000 παιδιά, εκ των οποίων τα 1000 είναι σε ειδικά σχολεία.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν εκ νέου από σήμερα μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι λεωφορειούχοι από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή πως στην ερχόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 3 Απριλίου, θα συζητηθεί το θέμα της υπογραφής των συμβάσεων. Επιπλέον, ενημερώθηκαν πως έχουν ήδη σταλεί εντάλματα πληρωμής στην υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου Θεσσαλονίκης, ώστε να εισπράξουν ένα μέρος από τα οφειλόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι οι λεωφορειούχοι από τις 20 Μαρτίου σταμάτησαν κάθε δρομολόγιο διεκδικώντας δεδουλευμένα έντεκα μηνών και συμβάσεις για το τρέχον σχολικό έτος, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.