ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά… ομοτράπεζων – πλειοψηφίας ΑΔΕΔΥ


Ευθεία επίθεση κατά της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ εξαπολύει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη συνάντηση της πρώτης με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.
«Οι ενέργειες της ΑΔΕΔΥ υπονομεύουν τους αγώνες των εργαζομένων σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη», πολλώ δε μάλλον όταν «έκανε συνομιλητή της τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, που προωθεί το “ξεπούλημα” των υπηρεσιών καθαριότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρωτοστατεί στην επιχείρηση εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

«Σε μία περίοδο που η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της διαθεσιμότητας-απολύσεων 25.000 υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα. Θα πρέπει λοιπόν το Προεδρείο της να αποφασίσει με ποιόν είναι. Με τους εργαζόμενους ή με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τα συμφέροντα που αυτοί προωθούν. Διαφορετικά, δυστυχώς, θα έχει αποδείξει πώς ο συνδικαλιστικός κατήφορος έχει ακόμη δρόμο…», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.