ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΝ ΠΛΑΣΙΕ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ παρουσιάζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό οι Τούρκοι!


Σαν πλασιέ των ελληνικών λιμανιών και των ελληνικών νησιών

και όχι μόνο, αναμένουν οι Τούρκοι την ελληνική αντιπροσωπεία στο περίφημο «Συμβούλιο Ελληνοτούρκικης Συνεργασίας» που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολης, στις 4 Μαρτίου και στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός, κ Σαμαράς.

Το συνολικό πακέτο των ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων που φτάνει στα 70 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, θα παρουσιαστεί στους Τούρκους επενδυτές με το δελεαστικό αλλά και συνάμα εξευτελιστικό για την Ελλάδα ερώτημα : «Limanlarımız adalarımız var, almaz mısınız ?», δηλαδή,  «Έχουμε λιμάνια, έχουμε νησιά, μπορείτε να τα αγοράσετε ;».

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, όπως το χαρακτηριστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Akşam,  κάνουν λόγο για την «έκθεση» των ελληνικών «προϊόντων» στο μεγάλο τουρκικό παζάρι που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και στο οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις δημόσιες ελληνικές εταιρίες που πρόκειται σύμφωνα με τις εντολές της Τρόικας να ιδιωτικοποιηθούν, αλλά και τα ελληνικά νησιά και λιμάνια που αναμένεται να πουληθούν σε ιδιωτικούς επενδυτές. Η πρόθεση της Ελλάδας είναι, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, με τα χρήματα αυτών των πωλήσεων να ανακουφίσουν σε μεγάλο μέρος το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό, κ Σαμαρά, ο οποίος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι, θα παρουσιάσει ο ίδιος στους Τούρκους επενδυτές τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται από το γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση. Στο γενικό δεν αυτό ξεπούλημα εκτός από τα νησιά και τα λιμάνια, θα αναφερθούν και οι περιπτώσεις του ΟΠΑΠ, της Δημόσιας Εταιρείας Πετρελαίου, των αεροδρομίων, ακόμα και του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης, IBC, γεγονός, που όπως αναμένεται, θα δελεάσει τους Τούρκους να εξαγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας τα ελληνικά «χρυσαφικά» .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τουρκικά δημοσιεύματα, ο κ Σαμαράς θα παρουσιάσει στους Τούρκους τις εξής μεγάλες ευκαιρίες για τουρκικές επενδύσεις, βλέπε εξευτελιστική νεοτουρκική άλωση της Ελλάδας :

Ελληνικό ΛΟΤΟ,

ΟΠΑΠ,

Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης, IBC,

DEPA,

Αεροδρόμιο Ελληνικού,

Η περιοχή Κασσιόπη στην νήσο Κέρκυρα,

Η περιοχή Αφάντου στην νήσο Ρόδο,

Η Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίου, ELPE,

Το Ιπποδρόμιο

και 28 μεγάλα κρατικά κτίρια και 23 ελληνικά λιμάνια.

Αλήθεια αν αληθεύουν όλα αυτά, θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που θα βαρύνει όλη την ελληνική ιστορία ότι οι ίδιοι οι Έλληνες ξεπούλησαν την ίδια τους την χώρα τους και μάλιστα σε Τούρκους. Εμπρός λοιπόν για την νεοοθωμανοποίιηση της Ελλάδας με τις ευλογιές της τροΐκανικής κατοχικής ελληνικής κυβέρνησης. Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι :

ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.