ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δίωξη κατά των 35 του ΠΑΜΕ για παράνομη παραμονή στο υπουργείο


Ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ για τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.
Οι 35 οδηγήθηκαν να δικαστούν στο Aυτόφωρο. Ο εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί έρευνα από την Aστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας.

Στα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, ενώ στον χώρο προσήλθε και η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Όσοι διαμαρτύρονται στο πλαίσιο του νόμου δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, δήλωσε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ενώ αναφερόμενος στην κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, τόνισε: «Μπούκαραν, βανδάλισαν, βιαιοπράγησαν και μετά ζητούν και τα ρέστα». Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως οι συνδικαλιστές «μπήκαν απρόσκλητοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές για τους εργαζόμενους».

Για «κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες σέρνονται στα δικαστήρια 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ΠΑΜΕ», κάνει λόγο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, σε ανακοίνωσή του και μιλά για «αθλιότητες της κυβέρνησης, του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Εργασίας που αποκαλύπτονται, όσο περνάνε οι ώρες, όλο και περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.