ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Όλοι (και το FBI) ψάχνουν τον Έλληνα πολιτικό με το διαμέρισμα στο Μανχάταν. Γιατί δεν ρωτούν τον ΓΓ κύριο Μίχαλο;



 Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν Έλληνα πολιτικό να έχει αγοράσει πολυτελέστατο διαμέρισμα στο Μανχάταν, αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Παρασκήνιο”, εσχάτως τον ψάχνει και το FBI.

Αντί λοιπόν όλοι να ασχολούνται με ένα θέμα που δεν το κατέχουν, το διεθνές Real Estate δηλαδή, γιατί δεν συμβουλεύονται έμπειρους στο θέμα ανθρώπους με περγαμηνές; Όπως π.χ. ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής 
Συνεργασίαςτης τρικομματικής κυβέρνησης κύριος Παναγιώτης Μίχαλος;
Ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Μίχαλος είναι ίσως ο πιο καταρτισμένος Έλληνας στο θέμα. Ο κ. Μίχαλος, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ίδρυσε την Εταιρία Επενδύσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη της Soros Real Estate Partners, της οποίας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 2002 ως το 2004.
Η κυβερνητική του θέση αποδεικνύει ότι είναι από τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στην Ελλάδα. Άρα δεν θα είχε αντίρρηση να προσφέρει την πολύτιμη τεχνογνωσία του για να κατευθύνει τις ελεγκτικές αρχές, ώστε να πάψει επιτέλους η λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν μπορεί όλο το πολιτικό σύστημα να μπαίνει στο στόχαστρο για τους λίγους που πλούτισαν εις βάρος της Ελλάδας.
Ας χρησιμοποιηθούν οι χρυσές εφεδρείες του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.