ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΛΙΚΟΣ.............


Ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι περιστοιχίζουν τους άρχοντες ενός τόπου με σκοπό να καρπωθούν τη δύναμη και τις γνωριμίες τους και να αποκτήσουν ευκόλως χρήματα και δόξα. Είναι οι κύριοι αυτοί που ονομάζονται «ΑΥΛΙΚΟΙ».
Δυστυχώς από δαύτους έχει γεμίσει ο τόπος. Πρόκειται για τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι πλαισιώνουν τους μικρούς ή μεγάλους πολιτικούς (κάνοντας ακόμη και την παραδουλεύτρα τους) , κάνουν υπομονή και διατυμπανίζουν παντού πως θέλουν μόνο το καλό του δικού τους ανθρώπου. Όταν όμως ο στόχος επιτευχθεί και η εξουσία περάσει στα χέρια του «δικού τους ανθρώπου» πετούν τη μάσκα του «ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ» που στηρίζει ανιδιοτελώς και σαν αρπακτικά τριγυρνούν  δίπλα του, του χαϊδεύουν τα αυτιά  μέχρι να κατοχυρώσουν μια διόλου ευκαταφρόνητη θέση μερικών χιλιάδων ευρώ και σχηματίζουν έναν βασικό πυρήνα γύρω του ώστε να εμποδίσουν οποιονδήποτε να τον πλησιάσει. Τον βασικό πυρήνα εκτός από τον Αυλικό αποτελεί η κόρη , ο γιος τα ανίψια ακόμη και τα συμπεθεριά ή όποιος άλλος κατάφερε να  βολέψει ο αυλικός.
  Δυστυχώς αν και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι υπάρχουν ικανοί άνθρωποι για να ασκήσουν την εξουσία τους η κουστωδία τους , τύποι σαν τον ΑΥΛΙΚΟ που τους πλαισιώνουν τους κάνουν μόνο κακό αφού τους απομονώνουν από την λαϊκή απαίτηση και τους λένε μόνο όσα θέλουν να ακούσουν. Το αποτέλεσμα δυστυχώς  είναι να χάνουν την ουσία. Ας μην υποτιμούν λοιπόν αυτοί οι κύριοι άρχοντες τη νοημοσύνη τους, ας βγουν στις αγορές και ας αφουγκραστούν τα προβλήματα του κόσμου, πρέπει να αποδείξουν πως είναι άξιος ο μισθός τους. Αν όλα αυτά δε συμβούν, σύντομα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης τους!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.