ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

VW Eos: Ανεμος ανανέωσης

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα,
όμως το… καλοκαίρι πλησιάζει. Ετσι λοιπόν η VW έχει ήδη έτοιμη την ανανεωμένη έκδοση του Eos. Το coupe/cabriolet μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, το μοντέλο που την εκπροσωπεί σ’ αυτήν την κατηγορία.
Η ανανεωμένη έκδοση φέρει εντελώς διαφορετικό μπροστινό μέρος (μάσκα, προβολείς, προφυλακτήρας, φώτα ομίχλης) ακολουθώντας την εταιρική ταυτότητα.
Για πίσω η ανανέωση έφερε νέα φώτα.
Αλλαγές στο εσωτερικό δεν υπάρχουν, εκτός από νέους χρωματισμούς στις επενδύσεις.
Επίσης, όπως στην προηγούμενη γενιά έτσι και στην ανανεωμένη στο εσωτερικό φιλοξενούνται τέσσερα άτομα.
Ικανοποιητικός εξακολουθεί να είναι ο χώρος των αποσκευών για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, με την οροφή σε στυλ coupe προσφέρει 380 λίτρα φόρτωσης και ως cabriolet 205. Και αυτό διότι η μεταλλική οροφή αναδιπλώνεται στον χώρο των αποσκευών.



Κινητήρες

Κάτω από το μπροστινό, μακρύ και επίπεδο καπό η VW μάς ξεναγεί στην τεχνολογία TSI. Και τα τρία μηχανικά σύνολα είναι αυτής της προηγμένης τεχνολογίας προσφέροντας δύο διαφορετικές επιλογές από πλευράς χωρητικότητας και τρεις από ισχύος.
Ολοι οι κινητήρες είναι turbo στα 1.400 κ.εκ., με 122 ή 160 ίππους, ενώ αυτός των 2.000 κ.εκ. αποδίδει 211 ίππους.
Ολες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικά 6τάχυτα κιβώτια, ενώ αυτόματο τεχνολογίας DSG με διπλό συμπλέκτη θα διατίθεται μόνο με τη 2λιτρη έκδοση.
Κύριοι αντίπαλοι του VW Eos είναι δύο Γάλλοι. Το Peugeot 308 CC και το Renault Megane CC. Και τα δύο γαλλικά μοντέλα διαθέτουν μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή.



Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Βέβαια έρχονται με φόρα (από την προηγούμενη έκδοση) η προσεγμένη ποιότητα, τα υλικά και η εργονομία.
Στο εσωτερικό φιλοξενούνται τέσσερα άτομα. Με την οροφή να ανοίγει και να κλείνει ηλεκτρικά. 

πηγη:adesmetos.gr

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.