ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Οι μέρες της άδειας ευκαιρία για ανασύνταξη

Στην καλύτερη στιγμή έρχεται για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η άδεια για το Πάσχα.
Οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων θα φύγουν για τρεις μέρες, θα… αποτοξινωθούν από την ρουτίνα της Παιανίας και θα ηρεμήσουν. Μέχρι να αρχίσουν τα πλέι-οφ υπάρχει αρκετός χρόνος να μαζέψουν τις σκέψεις τους, να οργανωθούν, να συγκεντρωθούν και να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ευελπιστεί πως από σήμερα που αφήνει τους «πράσινους» ελεύθερους ως και τη Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα όπου τους περιμένει και πάλι στην Παιανία για προπόνηση, οι περισσότεροι θα έχουν ηρεμήσει και θα γυρίσουν με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά και παιχνίδι. Γιατί εδώ και καιρό φαινόταν από μακριά πως έκαναν αγγαρεία και αυτό δεν το αντέχει ούτε ο Πορτογάλος, ούτε κανείς στο πράσινο στρατόπεδο.
Το βασικό ζητούμενο αυτό το τετραήμερο και μέχρι τις αρχές Μαΐου όπου θα μπουν στην τελική ευθεία για τα πλέι-οφ, είναι οι παίκτες να ηρεμήσουν, ο Φερέιρα να σκεφτεί κάποια καινούργια πράγματα στον τομέα της τακτικής ή της αξιοποίησης προσώπων και βέβαια, όλοι να γίνουν πάλι μία γροθιά. Χαρακτηριστικά όπως έλεγαν αρκετοί παίκτες, αυτές τις τελευταίες μέρες, «είναι μεγάλη ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να ξαναγίνουμε ομάδα». Ο Γόντικας δεν αναμένεται να πάει στην σημερινή προπόνηση στην Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες. Έχει ήδη επικοινωνήσει με τον προπονητή στον οποίο έχει μεταφέρει την επιθυμία του να δει ξανά την ομάδα ενωμένη και να όταν γυρίσουν όλοι από τις γιορτές να θυμηθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Ο Πορτογάλος υποσχέθηκε στον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εμφανίσει η ομάδα και πάλι το καλό της πρόσωπο. Ένα από τα πράγματα που ενοχλούν πάντως παράγοντα και προπονητή, είναι η παραφιλολογία και τα συνεχή δημοσιεύματα για πωλήσεις παικτών.
Οι… μεταγραφές δηλαδή, των άλλων ομάδων και ειδικά εκείνων που θέλουν τον Λέτο, το Σισέ, τον Νίνη κ.τ.λ. Φοβούνται στην ΠΑΕ και στο τεχνικό επιτελείο πως οι παίκτες θα επηρεαστούν και θα έχουν αλλού το μυαλό τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν. Ίσως να μιλήσουν με τους «υπό μεταγραφή» ποδοσφαιριστές για να τους εξηγήσουν ότι τώρα προέχει η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έπονται τα υπόλοιπα.
Πάντως για την περίπτωση του Λέτο και τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια. «Ούτε καν επαφή δεν έχει υπάρξει», υποστηρίζουν από την ΠΑΕ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Λέτο. Ο Κοσεντίνο, μετά το ραντεβού της προηγούμενης εβδομάδας με τον Γόντικα, πήγε στην Ιταλία. Εκεί, προφανώς συναντήθηκε με ανθρώπους των «βιόλα» οπού και τους πρότεινε τον παίκτη του.


πηγη:adesmeytos.gr

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.