ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βάζει φρένο

Ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά χθες τις πληροφορίες που τον ήθελαν να κάνει προσφορά στον Ντελγκάδο
και να έρχεται σε επαφή με τον Βόλο για να κλείσει τον Σανκαρέ και παρέπεμψε με κατηγορηματικό τρόπο στις ημέρες μετά το Πάσχα για εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, εσωτερικά (βλέπε ανανεώσεις) και μη.
Στη διοίκηση μάλιστα εμφανίζονταν κι ενοχλημένοι από τη μεταγραφολογία, επαναλαμβάνοντας ότι προέχει να τακτοποιηθούν οι εσωτερικές μεταγραφές, ώστε να ξέρει ο σύλλογος ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και μετά να κινηθεί για την αναπλήρωση των όποιων κενών. Είναι σαφές ότι ο Μαρινάκης θέλει να συναντηθεί πάλι με τον Βαλβέρδε μετά το Πάσχα, ενδεχομένως να λυθεί και το θέμα τεχνικού διευθυντή (Μασία) και ύστερα να προχωρήσει σε άλλες… ενέργειες.
Ειδικά σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις Ντελγκάδο και Σανκαρέ, οι πληροφορίες λένε ότι ο Αργεντίνος δεν έχει προτεραιότητά του να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού φέρεται να έχει από αλλού σημαντικές οικονομικά προσφορές, ενώ ο Σενεγαλέζος είναι μία περίπτωση κλεισμένης μεταγραφής, για την οποία θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε εάν την υλοποιήσει ο Ολυμπιακός. Άλλωστε, ο Βόλος συμμετέχει στα πλέι οφ, άρα ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να ανακοινωθεί τίποτα.
Σύμφωνα, πάντως, με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για τουλάχιστον ένα καλό ξένο του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Αμπντούν. Ίσως μάλιστα να είναι και η πιο κοντινή περίπτωση ερυθρόλευκης μεταγραφής για παίκτη από τη Λίγκα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πρωταθλητές έχουν εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο για τον Αλγερινό ακραίο άσο και αυτό που απομένει μάλλον είναι η τελική απόφαση για την ολοκλήρωση της κίνησης αγοράς του 25χρονου μπαλαδόρου μέσου της Καβάλας, με τα τρία γκολ και τις 12 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Λίγκας, ο Αμπντούν, μαζί με τον Ριέρα και τον Βιεϊρίνια ήταν οι πρώτοι σε ασίστ στη φετινή σεζόν.
Το σίγουρο είναι ότι οι δανεικοί Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Επστάιν, Παπάζογλου και Σουμπίνιο θα προπονούνται στο Ρέντη με τον Βαλβέρδε από την Τρίτη έως και τις 16 του μήνα. Και στη συνέχεια ο Ερνέστο θα αποφασίσει για την τύχη τους.
Σύμφωνα, τέλος, με τη γαλλική ιστοσελίδα «footafrica365.fr», ο αμυντικός μέσος της Αλμερία Μοντεστέ Μ’μπαμί, είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη θέση του αμυντικού μέσου. Σύμφωνα πάντα με το σάιτ, ο Μ’μπαμί το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αυτό είναι ένα ακόμα συν, καθώς δεν θα χρειαστεί κάποιο πόσο για τη μετακίνηση του. Να αναφέρουμε επίσης πως ο Μ’μπαμί είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.


πηγη:adesmeytos.gr

MT

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

This is a comment.